Appointment-settings

A number of school calendars are available;
  • the main school calendar lists all of the major events throughout the year, and is distributed at the beginning of September.
  • the Sabers website has a live calendar of sports events and activities that is updated on a weekly basis.
  • SIS issues a monthly Senri Update calendar of upcoming dates relevant to SIS students and families. Copies can be found in the Downloads section of the website.

Special-events

Information about annual school events, such as the All School Production, the School Festival, the International Fair, and Sports Day, can be found here.

b_Apr

SIS G11学年旅行
OIS G11奉仕活動旅行

Main Calendar

You can view, download or print additional copies of the school calendar here. Use the + icon to zoom in.

Google Calendar

You can see a live version of the school calendar here. Click the + Google Calendar button at the bottom to add this to your personal Google Calendar (available to all parents and students via their SOISmail account):