キャンプ

2017年の夏のキャンプの情報はこちらです。SOISメールのIDでログインしてご覧ください。

SISキャンプ

SISキャンプは、基本的には春学期終了後の翌週に実施されます。多種多様な内容のものが用意されています。ここにある写真は、昨年度のキャンプの様子です。

• 100キロウォーク
  • ドルフィンスイム
  • 千里ヒストリア
  • 心の旅 (高野山)
  • 海洋キャンプ
  • 里山キャンプ
  • 森の達人: フォレストマイスター&森のキャンプ
  • チャレンジキャンプ
  • むらのこし
  • モクモクキャンプ
  • 農家ホームステイ

OISキャンプ

Each year OIS middle and high school students spend the final three days of the winter term on camps that combine physical activity, education and opportunities to learn and practice new skills. Some camps, such as the grade 11 service trip to Bali, and the middle school camp in Kamagaseki, also enable students to make a contribution to their community, either on a local or an international scale.

• G6 hiking & Sengari camp
  • G7 Outward Bound camp
  • G8 Hiroshima camp
  • G9-10 Photography camp
  • G9-10 Kamagasaki camp
  • G9-10 Northstar ski & snowboard camp
  • G9-10 Sailing camp
  • G11 Service trip
  • G12 Science project camp

SOISキャンプ

SISとOIS両方の学校の生徒が参加できるキャンプもあります。

• Tohoku Volunteer camp