入学案内 (OIS)

Overview

OIS has an enrollment of students from over twenty-five countries around the world. We accept application for admission at any time, and each application is dealt with on an individual basis through a careful process combining submission of relevant documentation, interviews and assessment of abilities and needs. If you would like to know more, and find out if OIS can provide the best educational environment for your family’s needs, lease click the button below to go to the English language version of our website. You are also welcome to contact our Admissions Office at any time.

alerticonThis will take you to the English language version of the website. To return to the Japanese language version of the site, please click the 日本語版 button at the top right of any page.