カウンセリングセンター (OIS)

From the school counsellor:

The Counseling Center is available to the school community to assist in facilitating social and emotional well-being, along with the achievement of academic potentials, of all our OIS students. Students can make an appointment to see the counselor, or if schedules allow, are free to come when there’s a need to talk. Similarly, parents are encouraged to contact the department, through the Counseling Centre Secretary (ckawahara@senri.ed.jp), to arrange a time for a consultation, if they are concerned about any aspect of their child’s life.

Melissa Lamug

OIS Counsellor