シェアード音楽プログラム

シェアードの音楽の授業は、受講生徒が多いおかげもあり、高品質で幅広い選択を提供することができます。中等部では3種類の音楽クラス(吹奏楽、弦楽器、合唱)があるだけでなく、それぞれの習熟度にあわせたクラスもあります。高等部では更に広い選択肢を提供しています。音楽は全ての文化間のコミュニケーションを可能にします。音楽は世界共通語です。そして吹奏楽、オーケストラ、コーラスを一緒に学ぶことにより二つの学校の生徒達のチームワークや友情を育みます。演奏の発表を重視する教育によって生徒の創造力を高めたり、自信をつけたり、コミュニケーション技術を構築することができています。そしてまた、生徒達は個々人の技術を向上することにより、ひとつのグループとしての質も向上させ、責任感を養っていきます。

Maple Hall Concert: June 2017

The combined high school chorus, strings ensemble, wind ensemble and symphony orchestra performed some wonderful pieces for parents and other members of the SOIS community on 6 June 2017. Videos of the performances are available below.

HS Symphony Orchestra

Maple Hall Concert: December 2016

The combined high school chorus, strings ensemble, wind ensemble and symphony orchestra performed some wonderful pieces for parents and other members of the SOIS community on 6 December 2016. Videos of the performances are available below.

Full Concert

Maple Hall Concert: June 2016

The combined high school chorus, strings ensemble, and wind ensemble performed some new pieces for parents and other members of the SOIS community on 7 June. Videos of the HS Concert Chorus, HS Strings Ensemble, and HS Wind Ensemble performances are available below.

HS Wind Ensemble

Maple Hall Concert: December 2015

The combined high school chorus, strings ensemble, wind ensemble and symphony orchestra performed some wonderful pieces for parents and other members of the SOIS community on 18 December. Videos of the performances are available below.

HS Symphony Orchestra

Maple Hall Concert: June 2015

Videos of the Summer Maple Hall Concert in June 2015 are available below.

Combined MS/HS Chorus

Combined MS/HS Strings Ensemble

Combined MS/HS Wind Ensemble