発行物

SOIS: INTERCULTURE

関西学院千里国際キャンパス広報誌INTERCULTUREは、春学期、秋学期、冬学期の各学期に1回ずつ発行です。2つの学校の国際的な教育,多文化的な活動が豊富に掲載されています.みなさまのご意見・ご感想などお待ちしています

SOIS: TANGO

Tango, the SOIS school newspaper, provides students with the opportunity to develop their writing and journalistic skills. In addition to news about school life from students’ perspectives, it includes opinion pieces, fiction, poetry and reviews. As well as opportunities to develop their writing, Tango provides students with the chance to showcase their creative skills in photography, drawing and design. The newspaper is produced by the Tango club which meets on a weekly basis to work on producing and promoting the newspaper.

OIS: EDUCATOR

The Educator newsletter is published once a month for parents of OIS students. It includes news on recent and upcoming events around the school, and also announcements and updates from the school's Head and the elementary, middle and high school principals. Please check back regularly for the latest edition, which you can read online or download to your own computer or device.