Other SOIS websites

Other websites used by SOIS students

ManageBac
The ManageBac system is used by OIS students and teachers to access lesson materials and grades.

Click here to go to the OIS ManageBac website

Moodle
Moodle is used by OIS and SIS students to access some course resources. It is also used by OIS elementary school parents to book conferences with teachers.

Click here to go to the OIS Moodle website.